Motor vehicles - towing services


Description

Autotractări oferă servicii rapide şi eficiente pentru asistenţă rutieră în cazuri minore cum ar fi descărcarea acumulatorului, schimbarea pneurilor, probleme tehnice de mică amploare care să nu necesite service şi pot fi rezolvate la faţa locului.

Asistenta rutiera
Automili ofera servicii rapide si eficiente de asistenta rutiera pentru in cazuri minore cum ar fi descarcarea acumulatorului, schimbarea pneurilor, probleme tehnice de mica amploare care sa nu necesite service si pot fi rezolvate la fata locului prin asistenta rutiera.

Automili este disponibil 24 h din 24 h la dispozitie pentru a va ajuta sa depasiti orice inconvenient care va poate da peste cap planurile de afaceri sau vacanta.

Asistenta rutiera se va face in cel mai scurt timp posibil dupa ce ne-ati la cunostinta problema dumneavoastra. 

Automili dispune de resurse mai mult decat suficiente pentru a rezolva orice problema survenita. Dispunem de doua autospeciale echipate corespunzator si o echipa de specialisti in domeniu gata sa va ofere asistenta rutiera.

Automili este partenerul de care ai cel mai mult nevoie in cazurile in care esti intr-o situatie in care ai nevoie de asistenta rutiera. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la Automili si sa va lasati problemele in grija noastra, cu experienta noastra va vom ajuta cu cea mai buna asistenta in cel mai scrurt timp.

Payment methods
  • Cash ,
  • Payment Order

Contact

Sediu central :

Str. Mitropolit Varlaam, nr. 28, Bucureşti-Sector 1, 012904

Tel: MDcyMy01NjYgNDAw

Fax: MDIxLTMxNSA2NDAw

Website: www.automili.ro


Map
harta
Sediu Central: Str. Mitropolit Varlaam, nr. 28, Bucureşti-Sector 1, 012904

See larger map


Hours of operation
Non Stop